You need to have JavaScript enabled to view this site.

Διαδικασία καθαρισμού χαλιών

Τίναγμα χαλιών

Όλα τα χαλιά πριν πλυθούνε περνάνε από το ειδικό τιναχτικό μηχάνημα, το οποίο αφαιρεί από πάνω τους την σκόνη και όλη την επιφανειακή βρώμα. Τα χαλιά είναι πλέον έτοιμα να περάσουν στο επόμενο στάδιο καθαρισμού.

Αρχική σελίδα

Πλύσιμο χαλιών

Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι' αυτό συνθήκες. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία διαθέτουν εξειδικευμένα προγράμματα πλυσίματος χαλιών ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία του καθενός.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο(υγρό ή στεγνό καθάρισμα ανάλογα με την ποιότητά του) και με ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

Η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία αυτή, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, πλήρη εξόντωση του επικίνδυνου μικροοργανισμού ακάρι που είναι υπεύθυνο για πολλές αλλεργίες και πολλαπλασιάζεται πάνω σε βρώμικα χαλιά, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό κάθε είδους χαλιών και ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία τους εφαρμόζουμε την ανάλογη μέθοδο.

Σχετικά με εμάς

Ξέβγαλμα - Στύψιμο χαλιών

Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεκτικός, και λεπτομερής, αφού η μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε, απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Τέλος, το ειδικό φυγοκεντρικό: μηχάνημα στυψίματος αποβάλλει, χωρίς καθυστέρηση, όλο το νερό, αφήνοντας μόνο λίγη υγρασία και αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα να ξεβάψει οποιοδήποτε χαλί. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα κρόσσια του χαλιού γίνονται ολόλευκα χωρίς να φθείρονται.

Νέα - ανακοινώσεις

Στέγνωμα χαλιών

Τα ευαίσθητα χαλιά σας στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά. Ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως, στεγνά όταν συσκευαστούν.

Υπηρεσίες

Συσκευασία & ποιοτικός έλεγχος χαλιών

Στο ειδικό μηχάνημα συσκευασίας γίνεται ο ποιοτικός έλεγχος, ώστε να διαπιστωθούν και να διορθωθούν έγκαιρα τυχόν ατέλειες στον καθαρισμό του χαλιού σας.

Κατόπιν με την κατάλληλη επεξεργασία, απομακρύνεται το περιττό χνούδι και το χαλί σας συσκευάζεται με ειδικές σακούλες φύλαξης χαλιών αεριζόμενες, αφού προηγουμένως καταμετρηθούν ηλεκτρονικά οι διαστάσεις του.

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας

Δωρεάν φύλαξη χαλιών

Η αποθήκευση των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς και υγιείς χώρους στο νέο μας υπερσύγχρονο κτίριο (κατασκευής 2010) με ειδικά ράφια μακριά από υγρασία και κάθε άλλο κίνδυνο. Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ' όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους. Τέλος, η απογραφή γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (σκανάρισμα κωδικών barcode), δίνοντας μας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση και τις διαστάσεις τους.

Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών

Παρακολουθήστε στο βίντεο τον τρόπο δουλειάς μας και τη διαδικασία καθαρισμού των χαλιών.

Μετάβαση στην Κορυφή Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Πνευματική ιδιοκτησία © 2022 Ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean Τσακνάκη. Υλοποίηση ιστοχώρου Νίκος Γατσούρας