Ραντεβού Παραλαβής     Αίτημα για Βιοκαθαρισμό     Google Play     App Store

Παραλαβη και παραδοση

Παραλαβή και παράδοση


Η παραλαβή & παράδοση των χαλιών γίνεται με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων
Παραλαβή

Με ένα απλό τηλεφώνημα ή μέσω ηλεκτρονικής φόρμας από το site μας www.tsaknakis.com προγραμματίζεται η ημέρα και η ώρα παραλαβής των χαλιών από τον χώρο σας , από εξειδικευμένο προσωπικό και με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων. Κατά την παραλαβή των χαλιών, το εξειδικευμένο συνεργείο σας προτείνει τον ανάλογο τρόπο καθαρισμού τους και σημειώνει με λεπτομέρεια κάθε παρατήρηση σας για τυχόν λεκέδες ή σημεία που χρειάζονται επισκευή. Για λόγους οικονομίας χρόνου είναι προτιμότερο τα χαλιά να είναι μαζεμένα ρολό.

Παράδοση

Η παράδοση των χαλιών μπορεί να γίνει είτε άμεσα είτε μετά από φύλαξη τους, ανάλογα με την επιθυμία σας. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε το χαλί σας καθαρό και στεγνό όλο το χρόνο ακόμη και αυθημερόν αν παραστεί ανάγκη. Σε περίπτωση φύλαξης μας καλείτε εσείς ή συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού φέρνουμε τα χαλιά στον χώρο σας.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης