Ραντεβού Παραλαβής     Αίτημα για Βιοκαθαρισμό     Google Play     App Store

Σχετικα με εμας

Προφίλ - Ιστορικό - Φιλοσοφία


Το νέο μας υπερσύγχρονο κτίριο

 

Η εταιρεία Carpet Clean Τσακνάκη εδρεύει στη Λάρισα στο 10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου, σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες φυλασσόμενες εγκαταστάσεις 3500 τ.μ , εξυπηρετεί όλο τον Νομό Λάρισας με παραλαβή και παράδοση κατ'οίκον και διαθέτει 4 τμήματα:

  1. Τμήμα Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών
  2. Τμήμα Βαφής Κλωστουφαντουργικών Προιόντων
  3. Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου (Laundry)
  4. Τμήμα Επιτόπου Καθαρισμού Σαλονιών και Στρωμάτων (Upholstery)

Ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean Τσακνάκη

Η εταιρεία Ιδρύθηκε το 1974 από τους Τσακνάκη Αθανάσιο και Μαρία και μέχρι το 2007 λειτουργούσε σαν Βαφείο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στη Βαφή μαλλιού και φλοκάτης. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία τόσων χρόνων οδήγησε στην απόφαση της επέκτασης και στον τομέα του Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών το 2007 από τα αδέρφια Γιώργο και Νίκο Τσακνάκη.

Το 2011 ιδρύθηκε το Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου Λευκών Ειδών (Laundry) και το 2018 προχώρησε στην επέκταση και στον τομέα των Επιτόπου Καθαρισμών Σαλονιών και Στρωμάτων με τη μέθοδο Βιοκαθαρισμού και Εξυγίανσης (Upholstery Clean), ένα πεδίο ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την υγειονομική κρίση που ζούμε τους τελευταίους μήνες.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και είναι μέλος των διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών στον τομέα του Καθαρισμού Ταπήτων και Ταπετσαριών IICRC και WOOLSAFE, επίσης είναι μέλος του ΣΘΕΒ. Έχει επιδοτηθεί 5 φορές από προγράμματα ΕΣΠΑ που δίνουνε έμφαση στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την προστασία του Περιβάλλοντος και συνεχώς επενδύει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και μεθόδων καθαρισμού που εξασφαλίζουν την απόλυτη υγιεινή σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε τo 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020. Η εταιρία μας, χάρη στην υψηλή εστίαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, το επιχειρηματικό μοντέλο, την εξυπηρέτηση πελατών και μια ευέλικτη δομή ικανή να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση του κορονοϊού και η κλιματική αλλαγή ,κέρδισε τη διαδικτυακή εθνική προεπιλογή και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων GPBA BEST PRACTICES AWARD που διεξήχθη στο Άμστερνταμ στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2020, όπου διαγωνίστηκε με τις καλύτερες εταιρίας καθαρισμού παγκοσμίως και κατέλαβε την 7η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 145 υποψηφιότητες καθαριστηρίων απο 36 χώρες του κόσμου και την 3η θέση στην κατάταξη του ειδικού βραβείου καινοτομίας (Innovation Award).

Η εταιρία μας συμμετέχει από το 2021 στο δίκτυο της CINET, της διεθνούς επιτροπής κλωστουφαντουργίας ενός παγκόσμιου οργανισμού που έχει ως κύριο στόχο την προώθηση βέλτιστων πρακτικών καθαρισμού εστιάζοντας στην ποιότητα, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος!

Στην Carpet Clean Τσακνάκη δίνουμε τεράστια σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα γι αυτό και είμαστε περήφανοι που μαζί με τις μεγαλύτερες εταιρίες καθαρισμού του κόσμου συνυπογράφουμε το Διεθνές Μανιφέστο για μια Κυκλική Βιομηχανία Φροντίδας Κλωστουφαντουργικών Προιόντων. Το «International Manifesto for circular professional textile care industry» είναι μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής Κλωστουφαντουργίας που βασίζεται στις αρχές των 17 Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης της UNESCO και στοχεύει στην ανάπτυξη τεχνικών και πρακτικών που θα συμβάλουν στην αειφόρο ανάπτυξη, στην κυκλική οικονομία, την μείωση των εκπομπών CO2 στην ατμόσφαιρα, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και τελικά την Προστασία του Περιβάλλοντος! Αποτελούμε, σαν νικητές των Ελληνικών Βραβείων Βέλτιστων Πρακτικών, τους πρεσβευτές της Ελλάδας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και ευελπιστούμε να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρίες καθαρισμού στη χώρα μας να ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο. Για να σώσουμε τον πλανήτη μας οφείλουμε να αλλάξουμε την συμπεριφορά μας από εγω-κεντρική σε οίκο-κεντρική και στην Carpet Clean Tsaknaki δεσμευόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ CINET 2020

Το επίσημο βίντεο παρουσίασης της υποψηφιότητάς μας για τα βραβεία καλών πρακτικών για καθαριστήρια και ταπητοκαθαριστήρια της CINET (BEST PRACTICES AWARD).

YouTube
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης