Ραντεβού Παραλαβής     Αίτημα για Βιοκαθαρισμό     Google Play     App Store

Βραβεύσεις

Οι Βραβεύσεις Μας


ΓΙΑ 2<sup>η</sup> ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ! Εκπροσώπησε τη χώρα σε Παγκόσμια Βραβεία στο Μιλάνο και διακρίθηκε κατακτώντας την 8<sup>η</sup> θέση!

ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ! Εκπροσώπησε τη χώρα σε Παγκόσμια Βραβεία στο Μιλάνο και διακρίθηκε κατακτώντας την 8η θέση!

Η εταιρεία καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ με έδρα τη Λάρισα, κέρδισε για 2η συνεχόμενη φορά μετά το 2020, το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο για εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών (στεγνοκαθαριστήρια - ταπητοκαθαριστήρια-βιομηχανικά πλυντήρια) στα Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών 2022 που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καθαριστηρίων σε συνεργασία με τη CINET αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Ως νικήτρια του βραβείου Βέλτιστων Πρακτικών στην Ελλάδα η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ εκπροσώπησε τη χώρα στα Παγκόσμια Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών, που έγιναν στις 21/10/2022 στο Μιλάνο, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Καθαρισμού EXPODETERGO 2022, όπου διαγωνίστηκε με εταιρείες - πρότυπα στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού από 46 διαφορετικές χώρες στην κατηγορία RTC-BIG και διακρίθηκε κατακτώντας την 8η θέση Παγκοσμίως.

Με μια στοχευμένη και αναλυτική παρουσίαση η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ κέρδισε τις εντυπώσεις της 18μελης κριτικής επιτροπής, υπό την προεδρία του Γερμανού κ. G. Boettger, η οποία αποτελούνταν από καταξιωμένους επαγγελματίες του επαγγελματικού καθαρισμού από όλο τον κόσμο, η διεθνής κριτική επιτροπή GBPAP βασίστηκε για την αξιολόγηση των φιναλίστ εταιρειών στα ακόλουθα κριτήρια: ποιότητα, βιωσιμότητα, επιχειρηματικό μοντέλο, εξυπηρέτηση πελατών και καινοτομία, η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ κατάφερε να συγκεντρώσει 66,29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και να καταταγεί στην 8η θέση ανάμεσα στις 46 καλύτερες εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού του Κόσμου και να δεχθεί παγκόσμια αναγνώριση από συμμετέχοντες και επιτροπή ως η μοναδική εταιρεία καθαρισμού που διαχειρίζεται επιτυχημένα τέτοιες ποσότητες χαλιών ετησίως.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 250 παρευρισκόμενοι στο Μιλάνο και παγκοσμίως χιλιάδες ακόλουθοι στο Διαδίκτυο μέσω LIVE STREAM στο Zoom και στο site της CINET. Ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που αντιμετωπίζουμε μια επερχόμενη (ήπια) ύφεση σχεδόν παγκοσμίως, καινοτόμες πρωτοβουλίες έδωσαν τη βεβαιότητα ότι ο κλάδος έχει πράγματι μεγάλες δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Μετασχηματισμοί στα επιχειρηματικά μοντέλα, εφαρμογή μέτρων για βελτιωμένη βιωσιμότητα, καλά παραδείγματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού κ.λπ., παρουσιάστηκαν από πολλούς επίσημους υποψήφιους που συμμετείχαν ανάμεσα τους και η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ.

Η Carpet Clean βραβεύτηκε και στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης CLEAN EXPO ATHENS 2023 κατά τη διάρκεια του Clean Innovation Forum από τον Πρόεδρο της CINET Peter Wennekes και τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθαριστηρίων Ευάγγελο Κυπραίο για τις διακρίσεις που πέτυχε το 2022 και για τη θετική στάση της απέναντι στην κυκλική οικονομία, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Carpet Clean Tsaknaki κέρδισε την 7η θέση στον Τελικό των GBPA Awards 2020 στην κατηγορία RTC-A (ΜΜΕ) ανάμεσα από 120 εξαιρετικές εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού

Τα CINET Global Best Practices Awards διοργανώθηκαν διαδικτυακά στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου η Carpet Clean Tsaknaki ως νικήτρια του διαγωνισμού της Ελλάδας παρουσίασε για τη διεθνή κριτική επιτροπή GBPA 2020, την υποψηφιότητά της σε ένα 3λεπτο βίντεο μετά από επίσημη διαδικασία επιλογής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την 7η θέση από 120 επίσημες εγγεγραμμένες εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού, Professional Textile Care (PTC) από 36 χώρες.

Τα βραβεία λειτουργούν ως πλατφόρμα για να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στο PTC και να αποδείξουν την εστίαση της βιομηχανίας σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, νέα επιχειρηματικά μοντέλα, καινοτομία και βιωσιμότητα. Η ανεξάρτητη Διεθνής Κριτική Επιτροπή εκτίμησε την Carpet Clean Tsaknaki για τις υπηρεσίες της που επικεντρώθηκαν στην ποιότητα και την οργάνωση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η CINET, ο διεθνής οργανισμός-ομπρέλα για την επαγγελματική φροντίδα κλωστοϋφαντουργίας (PTC) διοργάνωσε το πρόγραμμα βραβείων καλώντας όλα τα μέλη και τα ενδιαφερόμενα μέρη παγκοσμίως να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση, επιλέγοντας ανάμεσα από εξαιρετικές εταιρείες παγκοσμίως για τα βραβεία. Οι επιχειρήσεις αξιολογήθηκαν από την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή International GBPA 2020, που αποτελείται από εκπροσώπους εμπορικών περιοδικών, συμβούλων και εμπορικών ενώσεων από 20 χώρες του κλάδου PTC.

Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε το 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020

Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε το 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020

Τα GREEK BEST PRACTICES AWARDS 2020 (Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών Εταιρειών Καθαρισμού) διοργανώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων και τη CINET (Διεθνής Επιτροπή Φροντίδας Κλωστουφαντουργίας) σε μια ζωντανή διαδικτυακή ροή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η Carpet Clean Τσακνάκη από τη Λάρισα κέρδισε την διαδικτυακή εθνική προεπιλογή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων Βέλτιστων πρακτικών που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Άμστερνταμ στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2020, όπου θα ανταγωνιστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες καθαρισμού από όλο τον Κόσμο.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ κοντά σε ένα επικό διαγωνισμό. Η κριτική επιτροπή των ελληνικών βραβείων είχε το δύσκολο έργο να επιλέξει το καλύτερο προφίλ από 4 εταιρείες, με αξιοσημείωτη απόδοση όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές. Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε με μια μικρή διαφορά 1 πόντου από τον επόμενο ανταγωνιστή, χάρη στην υψηλή εστίαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, το επιχειρηματικό μοντέλο, την εξυπηρέτηση πελατών και μια ευέλικτη δομή ικανή να προσαρμοστεί στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση του κορωνοϊού.

Οι τέσσερις Έλληνες Υποψήφιοι που προκρίθηκαν στον Ελληνικό Τελικό ανάμεσα από δεκάδες εταιρίες καθαρισμού ήταν οι εξής:

  • Clean Up (Ηράκλειο Κρήτης)
  • Lavasecco Θεοδωρόπουλος (Τρίπολη)
  • Lux & Quick (Θεσσαλονίκη)
  • Carpet Clean Tσακνάκη (Λάρισα)

Carpet Clean Tsaknakis Wins The Greek Overall RTC Awards

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης