Ραντεβού Παραλαβής     Αίτημα για Βιοκαθαρισμό     Google Play     App Store

Υπηρεσιες προς Επιχειρησεις

Η εταιρία μας μετά την επέκταση που έκανε το 2010 σε εξοπλισμό καθαριστηρίου και κτιριακές εγκαταστάσεις μπορεί πλέον να εξυπηρετεί κάθε επαγγελματία που χρειάζεται έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τον καθαρισμό των ειδών του. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας αν είστε επαγγελματίας για να σας υποβάλλουμε μια προσφορά για τον καθαρισμό των ειδών σας.


Χώροι Μαζικής Εστίασης

Χώροι Εστίασης

Καθαρισμός και απορρύπανση λευκών ειδών (τραπεζομάντηλα, καλύμματα, κτλ.) από εστιατόρια, ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης, κ.α

Κέντρα Ομορφιάς

Κέντρα Ομορφιάς

Καθαρισμός και απορρύπανση λευκών ειδών (ποδιές, πετσέτες, κτλ.) από κομμωτήρια, κέντρα ομορφιάς, γυμναστήρια, κ.α.

Κλινικές-Ξενοδοχεία

Κλινικές-Ξενοδοχεία

Καθαρισμός και απορρύπανση κλινοσκεπασμάτων & λευκών ειδών (σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, κτλ.) από κλινικές και ξενοδοχεία.

Θελετε να παραλαβουμε τα λευκα ειδη σας;

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσετε ραντεβού μαζί μας. Θα προηγηθεί τηλεφώνημα, ώστε να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού σας για την παραλαβή.

Ραντεβού Παραλαβής B2B

Υπηρεσίες B2B

Η Carpet Clean Τσακνάκη στο Astir Odysseus Hotel & SPA, Κως 2022, Βιοκαθαρισμός και Απολύμανση

YouTube
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης