Ραντεβού Παραλαβής     Αίτημα για Βιοκαθαρισμό     Google Play     App Store

Περιβαλλον-Οικολογια

Προστασία Περιβάλλοντος - Οικολογία


Νέος βιολογικός καθαρισμός λυμάτων

Βιολογικός καθαρισμός λυμμάτων

Τοποθέτηση και εγκατάσταση στην εταιρία μας νέου υπερσύγχρονου συγκροτήματος βιολογικού καθαρισμού λυμάτων από την κατασκευαστική Τυχερός - Χατζής Ο.Ε.! Στην Carpet Clean έχουμε σαν απόλυτη προτεραιότητα μας την προστασία του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα!

Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που βραβευτήκαμε ως η καλύτερη εταιρία καθαρισμού στην Ελλάδα στα Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών της CINET, ενώ εκπροσωπούμε και τη χώρα μας στο International Sustainability Manifesto για την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία!

Απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον

Φιλικό προς το περιβάλλον

Η πολυετής εμπειρία μας στον καθαρισμό χαλιών μας έχει δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιηθούν σκληρά απορρυπαντικά για να πετύχουμε τέλειο αποτέλεσμα. Στα ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean προσέχουμε πάντοτε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε πάντα προϊόντα καθαρισμού χαλιών φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια ζώα.

Πολλοί ταπητοκαθαριστές θα χρησιμοποιήσουν απορρυπαντικά με υψηλό pH διότι έτσι υποτίθεται ότι πετυχαίνουν ένα πεντακάθαρο χαλί, με λιγότερο κόπο και σε μικρότερο χρονικό διάστημα αλλά αυτό δεν είναι αυτό που χρειάζεστε εσείς και το χαλί σας. Γιατί η καθαριότητα δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι σε βάρος της υγιεινής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Μέλη του δικτύου της CINET

Μέλη του δικτύου της CINET

Η εταιρία μας συμμετέχει από το 2021 στο δίκτυο της CINET, της διεθνούς επιτροπής κλωστουφαντουργίας ενός παγκόσμιου οργανισμού που έχει ως κύριο στόχο την προώθηση βέλτιστων πρακτικών καθαρισμού εστιάζοντας στην ποιότητα, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος!

Στην Carpet Clean Τσακνάκη δίνουμε τεράστια σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα γι αυτό και είμαστε περήφανοι που μαζί με τις μεγαλύτερες εταιρίες καθαρισμού του κόσμου συνυπογράφουμε το Διεθνές Μανιφέστο για μια Κυκλική Βιομηχανία Φροντίδας Κλωστουφαντουργικών Προιόντων. Το «International Manifesto for circular professional textile care industry» είναι μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής Κλωστουφαντουργίας που βασίζεται στις αρχές των 17 Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης της UNESCO και στοχεύει στην ανάπτυξη τεχνικών και πρακτικών που θα συμβάλουν στην αειφόρο ανάπτυξη, στην κυκλική οικονομία, την μείωση των εκπομπών CO2 στην ατμόσφαιρα, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και τελικά την Προστασία του Περιβάλλοντος! Αποτελούμε, σαν νικητές των Ελληνικών Βραβείων Βέλτιστων Πρακτικών, τους πρεσβευτές της Ελλάδας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και ευελπιστούμε να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρίες καθαρισμού στη χώρα μας να ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο. Για να σώσουμε τον πλανήτη μας οφείλουμε να αλλάξουμε την συμπεριφορά μας από εγω-κεντρική σε οίκο-κεντρική και στην Carpet Clean Tsaknaki δεσμευόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή!

Σύστημα παρακολούθησης στόλου

Σύστημα παρακολούθησης στόλου στα φορτηγάκια της εταιρίας

Όλα τα φορτηγάκια της εταιρίας είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης στόλου με το οποίο γίνεται κεντρική δρομολόγηση τους και έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση καυσίμων και ρύπανσης στο κέντρο της πόλης όπου κινούνται.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης